maanantai 9. huhtikuuta 2012

Saturday eve's outfit


Heippa! En ole oikeestaan tänne blogiin laittanut mitään varsinaisia asukuvia, mutta välillä sellaset vois olla ihan kivoja? :) Saa muuten hirveesti mukavaa vaihtelua, kun välillä laittaa keskijakauksen! Tämän näköisenä lähdin viettämään kaverin kanssa iltaa lauantaina:

Toppi: Only, Rusettihame: Roomasta






Ps. Millasilla kameroilla te kuvailette? Onko kellään kokemusta tai mielipiteitä esim. Canonin järkkäreistä? Olen yhtä sen merkkistä harkinnut hankkia, toivottavasti ylppärijuhliin mennessä, niin saisi sieltä hienoja kuvia. En tosiaan ole mikään kamera-asiantuntija (varsinkaan järkkäri), joten vinkkejä saa heittää! :)

10 kommenttia:

  1. kivoja kuvia!:) mä kuvailen canon eos 1000d:llä eikä mulla oo mitään moitittavaa siitä! sillä saa mahtavia kuvia+on monia erilaisia asetuksia mut on silti helppokäyttönen:) suosittelen sitä, ei oo hirveen kalliskaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! :> nimenomaan helppokäyttöisyys ois tärkeetä aloittelijalle :D laitan ton harkintaan ja otan vähän selvää tosta!

      Poista
  2. Kiva blogi ja oot hirrween nätti! (:

    mymyselfandtheworld.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on kyllä niin ihana, kuvat on hyvälaatusia ja kirjotat kivasti! :)

    ♥ http://one-life-enna.blogspot.com/ käythän kurkkaamassa, ja mikäli tykkäilet, liitythän lukijaksi? :-)

    VastaaPoista
  4. Voi, miten kiva kuulla :) kiitti kovasti! käyn tsekkaa :D

    VastaaPoista
  5. ihana blogi! ja toi asu oli tosi ihana :)

    oot älyttömän kaunis! :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on tällähetkllä Nikon D3000 ja sitä ennen oli Canonin perusjärkkäri. Molemmat oli helppokäyttöisiä ja hyviä kuvia tuli, jotenkin oon ite tykännyt kuitenkin enemmän tästä Nikonista. :) Suosittelen järkkärin hankintaa lämpimästi, tulee niin paljon parempia kuvia heti jo pelkällä automaatilla ja sillä pystyy kehittymään pitkälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat epäilemättä tosi hyviä! kiitti tiedosta, pistän harkintaan :) nimenomaan tuntuu, ettei saa enää tarpeeksi hyviä kuvia perus pokkarilla..

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3