tiistai 3. huhtikuuta 2012

It sucks to be honest and it hurts to be real

Viimeiset pari-kolme päivää on ollut ihan mielettömän kiireisiä. Mä päätin sitten alkaa tehdä graafisen suunnittelun koulutukseen vaadittavia ennakkotehtäviä - päivää ennen deadlinea. Jep, that's so me. Ties kuinka kauan tiedot ja ohjeet niistäkin on ollut jo netissä. Viikko sitten päätin luovuttaa niiden suhteen, kun niitä vaikutti olevan niin paljon ja jo silloin oli aikaa liian vähän, plus inspiraation puute.

Ennakkotehtäviin kuului kirjoitustehtävä, kuva tekstinpätkästä ja 4-6 kuvan kuvasarja. Mulla meni eilinen koko päivä sarjakuvan tekemiseen ja arvatkaas mitä? Tein sen A3-paperin sijasta A4-paperille! Ei voi muuta sanoa, mutta hermot meni. Sitä sitten korjaillessa ja alkutekijöissä olevaa vesivärityötä maalaillessa meni viime yö. Noh, valmista tuli ja sain palautettua kaiken vaadittavan tänään ennen kello 16.15. Tänään oli myös hygieniapassikurssin tentti, johon lukeminen jäi kanssa (yllätys, yllätys..) viime hetkelle. Onneksi mä olin yksin sillä kurssilla, joten kuuntelin joka tunnilla, joten paljon oli jo jäänyt päähän tunneilta. Läpi se meni, ja nyt odotan passin saapumista postissa :) 

Mä puhuin täällä joskus siitä, että olisi joskus kiva ottaa joku tarkasti ja pitkään mietitty tatuointi. En mä sitä aktiivisesti ole miettinyt, mutta sen pitäisi olla joku pieni ja hyvässä paikassa, sellaisessa josta sen voi halutessaan peittää. Kuvissa ei siis ole oikea tatuointi, vaan piirsin sen tänään ihan huvikseni tuohon. Enkä ole ottamassa mitään "hello"-tatskaa! Tai ton idea vois olla vaikka, että pitää sanoa elämässä ennemmin "hello" kuin "goodbye".8 kommenttia:

 1. Vooi että mä rakastuin sun blogiin ♥ Ja täytyy sanoo et ihan huippu toi tatska ideaki tossa ranteessa:-) Jään kyllä tosiaanki seuraileen, mutta en toistaseks osaa lisätä itteeni lukijaks kun tää on jotenki uudistunu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, kiva kuulla! <3 hmm.. musta se lukija-kohta pitäis olla tossa oikeella? :D tai sitten en vaan tajua, koska en oo vielä päivittänyt bloggeria, toivottavasti löydät :>

   Poista
 2. Eipä kestä:-)! Mulla on se kyllä ihan normaalisti tossa, mutta kun koitan painaa että "liity tähän sivustoon" niin se väittää että mun pitää kirjautua sisään, vaikka laittaisin salasanatkin sataan kertaan :( hmph!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, ärsyttävä blogger! :S ehkä toi on joku tilapäinen juttu vaan ja alkaa pian toimimaan.. mutta joka tapauksessa, kiva kun tykkäät mun blogista ja seurailet! :)

   Poista
 3. kiva blogi! Liityin lukijaks;)

  http://aliinablog.blogspot.com/ käy kattomassa! (:

  VastaaPoista
 4. oot tosi hyvä piirtämään !! :---)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3