maanantai 30. huhtikuuta 2012

White Converse

Vautsi, teitä lukijoita on jo 44! Tervetuloa siis kaikille ihanille uusille, oon tosi iloinen, että tykkäätte seurailla mun blogia <3 JA KAIKILLE IHAN MAHTAVAA VAPPUA! Mulla on aika jännä asu, oikeestaan pari asustetta illaksi. Oon menossa kaveriporukalla Aukulle ja sieltä varmaankin suunnataan jonnekin ulos :) Tulossa supervappu! Koitan saada napattua muutaman kuvankin illalta.

Hankin muutama päivä sitten uudet converset (Stadiumissa alessa 65 euroa), tällä kertaa valkoisina ja varrellisina. Mulla on aikasemmin ollut varrelliset mustat "conssit" ja aidot tummansiniset ilman varsia. Täksi kevääksi halusin vähän vaaleammat ja nää on kyllä todella ihanat, vaikka näitä näkeekin aika monella.. 

Ps. Innostuin taas vähän kuvailemaan, siksi niin paljon kuvia samoista kengistä.. Ja ajattelin alkaa laittaa näitä kuvia vähän isompina, kuin ennen. Musta ainakin kivempi katsella suurempia kuvia!








6 kommenttia:

  1. ooooh noi kengät <3 en ainakaan kuolaa kateellisena.. Kivan kokosia kuvia, ehkä vähän turhan monta yksistä kengistä :--) kivan olonen blogi, banneri on vaan vähän tylsä. Liityn lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja tervetuloa! <3 ja joo tiedän, samalla kokeilin uutta kameraa :D

      Poista
  2. Ihanat kengät :) oot tosi kaunis.

    VastaaPoista
  3. Oot hirmu nätti :)) ja sulla on ihanat hiukset ah! Minkä kokoset noi sun entiset Converset on, ootko myymässä niitä kenties pois..? terveisin itse converse-kuumetta kärsivä ;D

    Jään kyllä lukijaksi, tää on ihanan raikas blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! :))) Ne on kokoa 38, mutta en ole vielä myymässä poies niitä, koska kiva omistaa myös varrettomat ;) Netistä saa kuulemma tilattua selvästi edullisemmalla hinnalla, kuin kaupasta! Ja noi mun oli esimerkiksi kanssa alessa, että kannattaa seurailla hintoja niin pääset tosta kuumeesta eroon :D

      Ja ihana kuulla, tervetuloa lukijaksi! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3