sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ps. I Love You

Sunnuntain aurinkoinen moikkaus kaikille! Sää on ollut aiivan upea tänään, toivottavasti olette olleet ulkona kaiken auringon edestä ;) Mä kävin äidin kanssa aamulla Valtterin kirppiksellä, herätyskello herätti jo 6.55! Tuntui ainakin mulle tosi aikaiselta, koska helposti "lomalaisella" menee aamut sinne vähintään kymmeneen asti. Oli pitkästä aikaa ihana nähdä sarastava aamu, heti näki että hieno päivä tulossa. Siinä on kyllä aivan oma tunnelmansa, oikeestaan tykkään herätä välillä tosi aikaisin juuri sen takia. 

Kirppikseltä tarttui mukaan enemmän vaatteita kuin ikinä aikaisemmin (tosin olen käynyt vasta pari kertaa), vieläpä hyvin mieluisia. Valitettavasti en vielä ole kerennyt kuvailemaan niitä, mutta suunnitelmissa ainakin olisi esitellä täällä bloginkin puolella mun löytöjä hintoineen (mikäli muistan kaikkien hinnat!) 

Ja vielä, mun on ihan pakko hehkuttaa teille elokuvaa, joka mulla on lainassa kaverilta: Ps. I Love You! Tiedän, että moni on jo nähnyt sen, mutta jos joku ei ole, se on PAKKO katsoa!! Oikeesti, muhun ainakin iski ihan täysillä enkä varmaan ikinä ole minkään leffan aikana itkenyt yhtä paljon (vaikka nykyään itken melkeen jokaisessa leffassa, jossa se vaan on mahdollista :D). Leffa kertoo Hollysta, jonka mies, Gerry, kuolee aivokasvaimeen. Sureva Holly ei tunnu pääsevän takaisin jaloillee, kunnes selviää, että Gerry on jättänyt vaimolleen kirjeitä, jotka saavat Hollyn muistelemaan yhteisiä kokemuksia ja pääsemään jaloilleen. Jokainen kirje loppuu sanoihin "ps. I love you". Äärimmäisen kaunis leffa, joka on ehkä mukavinta katsoa ihan yksin. 






17 kommenttia:

  1. oi tuo on ihana leffa :)

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. ootpas sä kaunis! (:


    verajaudance.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Sulla on kiva blogi, kuvat on isoja ja postaukset monipuolisia :-) Oot myös ihan sairaan kaunis! Jos haluut parannella tätä blogii jotenkin, niin kannattaa tehä tästä ulkoasusta sellanen, et se poikkee muista enemmän :-)

    flyinherheels.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon palauttesta! :) oon ihan samaa mieltä tän ulkoasun kanssa, mulla vaan ei ainakaan toistaiseks oo kunnollista muokkausohjelmaa..

      Poista
  4. Tosi kiva blogi, oot tosi kaunis :)!

    VastaaPoista
  5. Sulla on tosi kiva blogi =) Oot kaunis tyttö, kuvia on kiva katsella ja sun banneri on tosi hieno! :) Jään seurailee ja lueskelee ja luultavasti lukijaksikin, käyhän myös kurkkaamassa mun blogi ja liity lukijaksi jos nappaa :--)

    http://hennankengissa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :> Kiva kuulla, että tykkäsit ja seurailet. Käyn kattomassa sun blogin! :)

      Poista
  6. oi jestas sulla on kauniit hiukset! sopii sulle, ja oot säkin todella nätti(:

    http://freaksrules.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. valtteri on ihana paikka :) ja hieno blogi (:

    http://sunnydaysdarknights.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. wau ihana banneri! ja ton aiemman postauksen punaset farkut on IHANAT!

    allouteevi.blogspot.com :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3