torstai 5. huhtikuuta 2012

Gym and training


Ajattelin kirjottaa teille vähän mun treenaamisesta ja salilla käymisestä. Mulla ei ole mitään tiettyä tai tarkkaa treenaussuunnitelmaa, pyrin käymään salilla vähintään pari kertaa viikossa. Pääasia ainakin mulle on ollut se, että liikkumisen jälkeen tulee tosi hyvä fiilis ja sen ansiosta jaksaa paremmin tehdä kaikkea, esim. opiskeluun liittyviä juttuja. Sali tai juoksulenkki auringossa ihan oikeesti parantaa mielialaa, vaikka koko päivän olisi ollut jotenkin epätoivoinen tai laiska olo! Joka kerran jälkeen oon ollut iloinen, että menin, tietty kynnys lähteä on välillä suuri :)

Mulla ei oo salilta kuvia, koska en kanna siellä kameraa mukana. Laitan tähän kuitenkin pari kuvaa mun salivaatteista ja muista tarvikkeista. Kunnon varusteet on kyllä kaiken A ja O, ettei tule liian kuuma eikä tunnu, että vaatteet tai kengät on jotenkin tiellä tai muuten haitaksi.









Yleensä yhteen salikertaan vierähtää sellanen 1-2 tuntia, riippuen kuinka kovan treenin jaksaa tehdä ja onko kavereita mukana. Mulla on tapana aloittaa ns. alkulämmittelyllä, johon kuuluu nopee venyttely ja noin 20-30 min juoksu juoksumatolla. Sen aikana saa lihakset lämpimiksi, ja on hyvä siirtyä tekemään lihasliikkeitä. Pyrin tekemään kaikkia osa-alueita tasaisesti, välillä saattaa kuitenkin painottua käsiin, vatsoihin ja jalkoihin, koska niihin on parhaat laitteet. Teen liikkeet sarjoissa, esim. 25 vatsaa, joita sitten toistan muutaman kerran pitäen pienen tauon välissä. Joskus loppuun kuuluu vielä hetki kävelyä tai juoksua juoksumatolla. On kuulemma erityisen hyvä, jos yhdistyy tällainen aerobinen liikunta ja lihastreeni :)

Varsinkin juoksemisen aikana on kiva kuunnella ipodia, silloin selkeesti kulkee paremmin. Mulle tärkeintä treenisoittolistassa on kappaleiden nopeatempoisuus ja sellanen aktiivisuus.

Soittolista:

Benny Benassi ft. Gary Go - Cinema (Skrillex Remix)
Avicii - Levels (Skrillex Remix)
Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix)
Christina Aguilera - Fighter
Wiz Khalifa - Black and Yellow
Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
Pendulum - Watercolour
Pendulum - Witchcraft

9 kommenttia:

  1. Just hyviä biisejä sun soittolistalla! ;D muutenki tosi ihana blogi sulla! :)

    jos kiinnostaa nii käy tsekkaan mun blogi: http://stylebyidamaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep :D ja kiitti sulle paljon :) käyn tsekkailee sun blogii!

      Poista
  2. Oi että, rakastuin sun hiuksiin ihan täysin, tosi kaunis oot (: Muutenkin kiva blogi!

    VastaaPoista
  3. aivan ihana tää sun blogi :) tykkään kans kamalasti sun tyylistä ;D

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. tosi kiva blogi! oot myös tosi nätti ♥

    VastaaPoista
  5. Onpa kivoja salivaatteita sulla :) munkin tarttis ostaa ni jos vaikka moti vähän nousis!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3