maanantai 9. heinäkuuta 2012

iPhone 4s

Moikka! Tein viime viikolla ekan isomman ostoksen mun palkkarahoilla: iPhone 4s! Oon ihan koukussa tohon, niin ihana ja kaunis. Ostin myös vaaleanpunaiset kuoret suojaamaan naarmuilta. Toisin kuin mun edellisessä Nokiassa, tässä on sairaan hyvä kamera kännykän kameraksi, joten saan hyviä kuvia myös silloin kun ei ole varsinaista kameraa mukana. :) Instagram on ihana, siihenkin oon niin koukussa!
iphone4s iphone4s1
Tänään kävin taas nopeesti aleissa, koska seuraava bussi ei ollut tulossa noin puoleen tuntiin. Monkista löytyi löysähkö toppi kauniin raikkaalla kukkakuosilla. Ja hintaa oli vain 6e!!
monkii1 monkii
Bijou&Birgittesta mukaan tarttui kahdella eurolla söpö kukkapanta. Mun mielestä ihanan kesäinen ja kaunis! Tällä saa helposti joitain speciaalia asuun ja pelastaa myös huonon hiuspäivän.. ;)
     Perjantaina oltiin ulkona muutaman työkaverin kanssa viettämässä yhden synttäreitä. Oli sairaan hauskaa ja oli ihana kesäilta.. Nyt lähden kiskomaan salille. Kivaa alkuviikkoa kaikille lukijoille!
panta

11 kommenttia:

  1. Ihana toi toppi! Ja iPhone on kyllä yks maailman parhaimmista puhelimista, siihen jää niin koukkuun :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä investointi toi iphone! (:

    VastaaPoista
  3. Paljonko makso puhelin , mist hommasit :--) ?

    VastaaPoista
  4. Hei mistä toi puhelimen suojus on ja paljonko se makso ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni se makso n. 15 e ja oli Expertiltä :)

      Poista
  5. iPhone tosissaan on paras mahdollinen puhelin, ja olen samaa mieltä varsinkin tuosta kamerasta, se kelpaa. Ei tule kamerattomia hetkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan se! Yleensä kuvaamisen arvoiset asiat tulee eteen just ku ei oo kameraa mukana - nyt sekin ongelma ratkaistu! ;)

      Poista
  6. Ihastuin siun blogiin, aivan ihana ja liityn varmasti lukijaksi! Oot todella kaunis ! :)
    Miu pitäs vissii kans ostaa uuet suojakuoret iPhonii tiputin sen pari päivää sitte maaha ja noihi tuli kauheet jälet, onneks molemmat lasit säily ehjänä ! :)

    http://amalianmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3