keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Something blue

Multa on jäänyt esittelemättä viimeviikkoisia ostoksia, jotka kaikki löytyivät samalla kertaa. Eli aina silloin kun ei etsi mitään, löytyy vaikka mitä ihanaa! Mutta se hyvä näissä oli, että kaikki oli hyvässä alennuksessa. Mun ehdoton lemppari on sininen lompakko kultaisilla yksityiskohdilla Accessorizesta. Ja mikä parasta, puoleen hintaan!! Kokeilin kaupassa, mahtuuko sinne passi, ja just hyvin mahtu. En siis kahteen kertaan harkinnut, lähteekö ylisöpö lompsa mukaan. 
lompsa
lompsa1
Ginatricotin kävin ihan huvikseen kiertelemässä läpi, vaikka sen olen tehnyt jo muutamaan kertaan, ja todennut ettei alet tällä kertaa ole niin hyvät. Noh siinä puolihuolimattomasti pengoin alerekkiä ja silmään osui ihanat revityt, korkeavyötäröiset farkkushortsit - ainoa kappale ja mun kokoa! Mun onnekseni shortsit istui tosi hyvin, varsinkin kun vähän kääri lahkeita. Ja tosiaan, puoleen hintaan 15 euroa, ei paha!
shordet2
H&M:ssä kävin myös ihan pikaisesti, mutta silmään osui nopeasti tällainen söpö jumpsuit. Katsoin tätä ekaksi valkoisena, mutta siinä oli jonkun meikkivoidetahroja, niin menin sovittamaan sinisenä. Ja sininen oikeestaan olikin parempi vaihtoehto, sopi mun hiuksiin tosi kivasti ja siihen on kiva yhdistellä kaikenlaista. Mätsää muuten aika hyvin mun uuden lompakon kanssa! ;)
jumpsuitt

10 kommenttia:

 1. minkä hintanen toi jumpsuit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli alessa vissiin 10e :) oikeesti n.15e

   Poista
 2. Ihana lompakko! Paljonko makso :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) se oli alennuksen jälkeen joku 12e!

   Poista
 3. kuinka paljon toi aivan ihana kukkaro makso? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 12e! Oikeesti, toi ei vois olla enää söpömpi <3

   Poista
 4. Ihana toi lompakko! oon kans ettiny jotain samantapasta :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki noi ostokset on kyllä älyttömän kivoja, voin vaan kuvitella kuinka hyvin ne vielä sopii sulle :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3