maanantai 30. heinäkuuta 2012

Green and white


Tällä viikolla on ollut aikamoinen kiire, mutta sitäkin kivempaa. Mä voin jotenkin niin paljon paremmin, jos on joku rytmi ja tekemistä. Esimerkiksi paljon työntäyteisiä päiviä, joihin on ahdettu vaikka kaverin näkemistä, ulos lähtemistä, lenkkeilyä.. Tulevat työvuorolistat onkin täynnä vuoroja, ehkä siis ihan hyvä :)
    Tässä pari kuvaa mun älyttömässä kiireessä valitsemasta asusta, johon tykästyin ihan kunnolla! Rakastan raikkaan vihreän ja valkoisen comboa, toimii oikeesti aina. Neule oli mukana illan viilenemistä varten.
     Ihana sää ollut tässä viikonlopun aikana, vihdoinkin. Eilen oltiin kaverin kanssa ulkona (ihanan lämmin kesäyö) ja mulla oli päällä se uusi sininen jumpsuit. Palaillaan siis eilisten asukuvien merkeissä myöhemmin!
greentop4greentop2

6 kommenttia:

  1. Kiitti piristävästä kommentista :3 Mä tykkään sun blogista ihan hirrmuisesti, ja oonkin sun lukija ollut jo monta kuukautta :-)

    VastaaPoista
  2. Onks sulla luonnonkiharat hiukset? Ihan älyttömän ihanat! Nää on sellasia kuvia ku saa mut katumaan mun hiusten leikkausta..

    http://www.whenyoureonaholiday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo mun hiukset on tollaset taipuisat kiharat.. Ei niiden kanssa aina helppoo ole, mut on niissä puolensa! :) tän postauksen kuvissa en oo tehny niille siis mitään, kiitos paljon! :>

      Poista
  3. Oot ihanan ilonen kuvissa!:) Blogissas on ihana ulkoasu, liityin lukijaksi!:) Kävisiks kurkkaamassa myös mun ja kaverini yhteisen blogin : nennandmaija.blogpsot.com ?=) KIITOS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentista! :) Käyn kurkkimassa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3