lauantai 23. maaliskuuta 2013

Hollisteria ja vagabondia

hollister1
Sain vihdoin tilattua netistä Hollisterin sweatpantsit! Kaikki S-koot olivat koko ajan loppu, tyyliin L-kokoa oli jäljellä niissä väreissä ja malleissa , jotka kiinnostivat. Joka päivä kävin tsekkaamassa ja sitten viimein Navyn sinisessä "skinny"-mallissa oli mun koko! Ne menivätkin saman tien ostoskoriin eikä mennyt montaakaan päivää kun ne tuotiin kotiovelle. Olin iloinen, että toi koko ja malli oli tollanen aika tiukka ja slim. Ja kuitenkin lahkeet oli hyvän pituiset :) Noi on niiin ihanat ja sairaan pehmeet päällä! Mulla tulee nyt keväällä noille niin paljon käyttöä. Vähän tollaset siistimmät ja tyylikkäämmät lökärit. En tajunnut ottaa noista tota lappua pois, niin se nyt näkyy vähän tyhmästi noissa kuvissa. Aah Hollisterilla oli muutenkin paljon kaikkea ihanaa, harmi ettei sitä liikettä löydy Suomesta... Mutta esimerkiks Ruotsista löytyy, eikä se netistä tilaaminenkaan mikään ongelma ollut, muuten kuin postitusmaksu tietty tuli päälle.
hollister
Ale-korista mukaan lähti kesäisen pinkit Vagabondin tennarit. Noissa on sellanen vähän paksumpi pohja, must noi on tosi söpöt kesällä! Nyt ois hirvee kevätshoppailuvimma! Mutta mähän oon taas sairaslomalla ja onnistuin siten ohittamaan kaiken maailman sembalot, hintasirkukset, 3+1 päivät sun muut... Miks ne kaikki on ees melkein samaan aikaan ?!
shoes

8 kommenttia:

  1. aivan superihanat noi hollisterin housut!! mäki haluun... :)

    emiliamilana.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. http://daddys--princess.blogspot.fi/2013/03/challenge-accepted.html

    Haastoin sut tollaseen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti haasteesta Tiia! Vähän aikaa sitten just vastasin tollaseen, mutta voisinpa vaikka vastata vaan noihin sun tekemiin kysymyksiin tällä kertaa.. :>

      Poista
  3. ihana blogi ja toi banneri on upee<3
    Oot myös tosi kaunis !

    Käythän kattoo meiän blogin
    http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. toi kiva blogi! ihana ulkoasu :)

    yelloowsky.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3