tiistai 19. kesäkuuta 2012

Most kind of stories save the best part for last

mansikka3
Eilen oli taas töitä iltamyöhään asti, mutta tänään sain onneksi nauttia vapaapäivästä. En tajua, miten mä voin olla niin väsynyt aamuisin! Ihan helposti menee vähintäänkin puoli yhteentoista. Tänään suuntasin kahville Even kanssa ja monta tuntia vierähti huomaamatta jutellessa kaikenlaisesta.
     Kierreltiin myös parissa kaupassa, osassa oli jo aika hyviä alennuksia. Ihan heräteostoksena, löysin JC:stä valkoisen neuleen, joka on myös ylemmässä kuvassa, sekä beiget chino-housut. Molemmat oli alessa puoleen hintaan :) Seppälästä mukaan tarttui jo pitkään harkinnassa ollut maxihame/mekko, jonka kuosi oli aivan ihana! Ihanan vilpoisa ja tyylikäs jonain kesäpäivänä.
mansikka5mansikka6
Äiti oli menossa kirjastoon tänään, joten annoin sille listan käteen kirjoista, joita halusin. Tilasin Nicholas Sparksin romaaneja englanniksi. En ole ennen lukenut niitä, mutta noistahan on monia romanttisia leffoja tullut, esim. Haikein terveisin ja The last song. Mulle löytyi The Best Of Me ja True Believer. Luulen siis, että noi nappaa kirjoina muhun, tarpeeksi kevyitä, romanttisia ja englannin kieli pientä haastetta tuomaan ;) Tänään voisin aloittaa toista noista ja syödä mansikoita... Kivat illanjatkot myös teille!
mansikka2mansikka

12 kommenttia:

  1. Ihania ostoksi!:--) ja oot tosi nätti!

    http://16avenue.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. oi ihania kuvia ja oot tosi kaunis:)! kivanoloinen blogi muutenkin:)!

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia, etenki toi maximekko! :3

    http://heli-liveliketheresnotomorrow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi tää on ihana blogi! Tykkään just niin paljon tän tyylisistä!

    VastaaPoista
  5. Mä olen ihaillut tuota samaa mekkoa, mutten ole raaskinut vielä ostaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli nytten alessa! Eli kannattaa nopeesti käydä hankkimassa, n.15e nyt! ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3