maanantai 4. kesäkuuta 2012

YO

mekko2
Mullahan oli pieni mekkokriisi muutamaa viikkoa ennen juhlia. Postissa kotiin tuli kuitenkin tälläinen mainos, jonka nähtyäni tiesin täysin, että mun mekko on tämä! Tykkään niin paljon sen väristä, samoin leikkauksesta :)
mekko7
kakku8
Koulun juhlat oli ihanat ja tosi haikeat. Mahtavaa oli hakea vuorollaan oma lakki lavalta ja lopulta laittaa se päähän yhdessä kaikkien ylioppilaiden kanssa. Tosi jännää ja aika suuri saavutus mun mielestä!
kakku6
Tässä mun käyttämät juhlakorut.
522578_3598949324907_1453813618_n
Meijän lauluyhtyeellä oli esitys koulun Yo-juhlissa! Jännitti niin, että jalat tärisi, mutta onneksi meistä tykättiin paljon eikä jännitys kuulemma pahemmin kuulunut.
kakku14
Sain Pro Musica -mitalin, jeii! Mun eka kunniamerkki :)
kakku9
Koululta suunnattiin kiireen vilkkaan kotiin tekemään viimeiset valmistelut. Meinasi tulla tosi kiire, vaikka juhlat alkoivatkin vasta kahdelta. Hirmuista häslinkiä, niinkuin arvella saattaa! Kuvassa mun söpö pikkuveli :)
kakku10
kakku5
Ruusuja kertyi mielettömän paljon, toinen toistaan kauniimpia. Tässä yksi mun lemppari! 
kakku11
Tässä ihana mummilta ja ukilta saatu enkeli <3 Tää on aina pöydässä kaikissa mun juhlissa, kuten rippijuhlissa ja synttäreillä. Juhliin tuli tosi paljon vieraita ja tuntui, että koko talo oli täynnä. Tunnelma olikin katossa ja oli hauskaa nähdä kaikkia, osaa tositosi pitkästä aikaa. En tiedä keistä kaikista olisi tänne saanut laittaa kuvia, joten tämä postaus on täynnä nyt pääasiassa mun kuvia.
kakut
yojill
Juhlien jälkeen kiirehdin keskustaan näkemään kavereita. Käytiin Iguanassa ja Tornissa, joka oli tosi upee paikka! Se juhlisti kivasti sitä päivää. Sieltä suunnattiin sitten Tavastialle, jossa vietettiin loppuilta. Oli ihan huippuhauskaa ja myöhään meni. Pienen säädön jälkeen saatiin taksi ja kotona oltiin joskus viiden jälkeen, huh!

Onnea kaikille ylioppilaille! 

8 kommenttia:

 1. Ooi,vähänkö ihana mekko ! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, sopii sun hiustenvärinkin kanssa niin kivasti :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) onneks hiuksista ehti pahin punaisuus haalentua ennen juhlia! ;)

   Poista
 3. You are beutiful ;))
  but I love your hair :d

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3