torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesätukka

tugga1
tugga2
tugga
Eli pientä muutosta tuli mun hiuksiin noin viikko sitten. Latvoista lähti 4 cm, samoin otettiin "otsatukkaa" vähän lyhyemmäksi. Mun latvat oli aika kuivat jo, kun en ollut pitkään aikaan leikannut, tosin kampaajan mielestä ne ei olleet niin huonossa kunnossa. Kampaaja oli muutenkin ihana, kun se tajusi olla leikkaamatta liian paljoa. Siitä lähti se neljä senttiä, mitä halusinkin! Mä olin ainakin tosi tyytyväinen, vaikkei hirveän suurta muutosta tullutkaan. Nää on nyt paljon pirteämmät ja näyttävät hyväkuntoisemmilta, mutta eivät silti ole lyhyet. Kaveritkin sanoi, että hiukset näyttää paksummilta ja että ne oli hyvin :) Vai mitä mieltä te olette?
     Alemmas laitoin kuvan, jossa näkyy vielä mun leikkaamattomat hiukset. Olen tossa syömässä omatekemää kanasalaattia partsilla, ah niin hyvää! Ja kunnon kesän tuntua, kun syö ulkoilmassa.
sunn1sunn4IMG_0671
Huomasin, että yhdessä lahjaksi saadussa yo-ruusussa oli tollaista kimalletta terälehdissä, aivan tajuttoman kaunis mun mielestä! Oli pakko laittaa tännekin kuva :)
flower
Juhannusviikonloppu häämöttää nyt edessä päin! Me suunnataan Inkooseen tuttujen talolle huomen aamuna, tulee varmasti hauskaa ja rentouttavaa. Mukaan pakataan mm. raparperipiirakkaa ja hyvää kuohuviiniä. Viettäkää oikein mahtava juhannus! Millaisia suunnitelmia teillä on? :)

4 kommenttia:

 1. me ollaan menossa kavereitten kaa mökille ! Ja ihana blogi muuten, oon ollu sun lukija jo piitkäään !
  Ourlifeisdifferent.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, pitäkää hauskaa! :) Voi kiitos, ihana kuulla, että mulla on pitkäaikainen lukija!! :>

   Poista
 2. Vautsi mitkä hiukset ja oot iha älyttömän kaunis!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3