keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ihania yo-lahjoja

     Ajattelin vähän esitellä täällä, mitä sain vierailta lahjaksi yo-juhlissa. Mulla ei ollut kenellekään mitään kummempia toiveita, koska en kerennyt missään välissä kunnolla miettimään. Lisäksi on kiva saada kaikkea erilaista ja yllättävää, se tuntuu ihan erilaiselta. Olihan tää järkkäri mun yolahja äidiltä ja iskältä!  Näiden lahjojen lisäksi sain rahaa, ruusuja ja pari muuta juttua, joita en muistanut kuvata.
lahjat1
     Tässä niitä ruusuja, niitä oli oikeestaan joka värissä. Oikealla Marimekon pussukka ja pieni pyyhe. Tosi piristävän värisiä ja just mun tyyppisiä!
lahjat
     Ainiin! Kyllä mä äidille jossain vaiheessa ohimennen mainitsin tosta hajuvedestä. Mulla oli kotona testeri ja tykästyin ihan täysillä siihen! Äiti oli ilmeisesti vinkannut mun tädille siitä ja sainkin sen lahjaksi, ilahduin niiin paljon! Eli Dieselin Fuel for Life Unlimited, ah <3
     Sitten äidin ystävätär antoi mulle omatekemänsä limenvihreän korusetin, johon kuului korvikset, rannekoru ja kaulakoru. Niin kauniit! Ja one of a kind ;)
korut
     Perheeltä sain nimikorun, josta tulikin heti yksi mun ehdottomista lempparikoruista! Ja nimenomaan hopeisena, koska mä käytän tosi harvoin kultaa. Kaikki asusteetkin on yleensä hopeisiin koruihin sopivia. Voi että kun toi on mun mielestä kiva, varmaan tyyliin joka päivä mulla kaulassa. Serkuilta sain toisen ihanan hopeisen korun, joka tuossa alempana.
lahjat2
     Mun ensimmäiset omat astiat! Kaveri antoi ihanan ylioppilasaamiaissetin, johon kuului muki ja lautanen. Ne muistuttaa kivasti valmistumisesta ja on muutenkin söpöt. Tuttavaperheeltä sain aivan todella ihania (!!) Iittalan astioita kauniissa pastellin väreissä. Niin ihania, että voisin itsekin ostaa noita lisää <3

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoi kuvii!:) millä kameralla kuvaat? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mulla on aika uus Canonin EOS 600D! superhyvä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3