torstai 29. maaliskuuta 2012

I hope that you catch me, 'cause I'm already falling

Moikka! Nyt voin vihdoinkin sanoa, että OHI ON! Eli kirjoitusurakka päättyi tämän viikon maanantaina ranskan kirjalliseen osioon. Viikonloppu oli aikamoista sisäistä tastelua: piti motivoitua vielä viimesiksi päiviksi lukemaan, vaikka suurin osa kavereista oli jo vapaalla perjantaisen matikan jälkeen. Lauantai mulla olikin yhtä epätoivoa, sillä tuntui etten osaa enää mitään! Kokeeseen menin kuitenkin sillä mielellä, että teen minkä pystyn. Hyvin se menikin siihen nähden, varsinkin luetunymmärtäminen 22/25! Ja sitä tunnetta, kun palautin kokeen.. Ja oli muuten eka koe, jonka palautin reilusti ennen kello kolmea!



Tärähtipäs pahasti. Mutta siis salille menossa!
Olo on siis todella onnellinen, helpottunut ja vapaa! Iso urakka takana päin, joka näkyy kyllä myös naamasta. Noista silmistä näkee ihan heti, että on luettu vähän enemmän kuin pari tuntia. Nyt sitten lopullisia tuloksia odotellessa.. Vikoja kirjotuksia juhlistin kotona näin (mmmmh <3) :



Tiistai oli taas yhtä hullunmyllyä, vaikka olikin eka vapaapäivä. Illalla oli tiedossa kaverin synttärit keskustassa syömisen ja baarin merkeissä. Sitä ennen mulla oli soittotunti, josta tulin kirjaimellisesti tuhatta ja sataa kotiin. Vaatteiden valitsemiseen oli aikaa max 15 minuuttia, koska sitten piti jo lähteä juoksemaan junalle. Ja silti olin myöhässä ja viimeinen! Oli erittäin onnistunut ja mieleenpainuva ilta ja teki kyllä hyvää viimeaikasten stressaamisten päätteeksi. :)

9 kommenttia:

  1. Noniin nyt mäkin haluun jäätelöö! :C

    http://dayswithjohanna.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. onnea! :--D sul on ihanat hiukset!

    http://milena-juliana.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ja rakkautta ensi silmäyksellä, MITKÄ HIUKSET! Vau! Oli pakko tulla siis kertomaan :-D

    VastaaPoista
  4. aivan ihana blogi sulla :) tykkään kans kauheesti sun tyylistä ;D

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia & oot tosi kaunis (:

    jonestyy.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3