sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Viikonloppufiiliksiä ja uusi meikkivoide

Heippa!

Apua, huomenna alkaa taas ylppärit! Mulla on viisi ainetta nyt kirjotettavana. Ajatus siitä, että kohta ne on kaikki ohi, tuntuu vielä niin kaukaselta, mutta voin vain kuvitella sitä helpotuksen tunnetta, kun kahden viikon päästä maanantaina palautan ranskan kirjallisen koepaperit! Kaiken tän kiireen ja stressin keskellä on varmaan tärkeintä yrittää ajatella avoimesti ja positiivisesti. Onhan tässä opiskeltukin..

Tää viikonloppu on mennyt tosi mukavasti. Perjantai-ilta vietettiin parin kaverin kanssa salilla, ja uskokaa tai älkää, mä en pysty tällä hetkellä kävelemään normaalisti :D Ihanaa ”löytää” sellasia lihaksia, joiden olemassaoloa ei ole edes muistanut! Ja samoin salin jälkeinen tunne on jotain ihan omaa luokkaansa! Pitkän tauon jälkeen huomasin, miten paljon mä tykkäänkään kuntoilla :)

Eilen illalla istuttiin pienellä kaveriporukalla iltaa: tehtiin kanawokkia ja päiviteltiin kuulumisia. Tollanen ilta tekee kyllä terää kaiken lukemisen ohessa! Tää päivä on mennyt niin sanotusti vähän harakoille :D Toisaalta, ehkä ihan hyväkin, että huomenna jaksaa istua sen kuusi tuntia (mulla menee aina se maksimiaika..) keskittyen ja tehden parhaansa! 

Tänään vielä edessä saunomista ja Idolsin katselua PLUS aikasin nukkumaan! :)Kävin tänään ostamassa uuden meikkivoiteen: mukaan tarttui Maybellinen uusi Fit Me -foundation, joka lupaa täydellisesti oman ihon sävyyn sulautuvan, luonnollisen hehkeän lopputuloksen. Kuulostaa aika hyvältä ainakin mun korvaan! :)


Ja ai että! Katsokaa millanen karkkisaalis oli ostettu meille perjantaiks kotiin, nam! <3


10 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla :) Ja vitsi mun alko tekee mieli karkkiaaa !

  <3 nataliaoksanen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) haha munkin alkaa taaskin tekee mieli! ;D

   Poista
 2. oletpas nätti! ja muutenkin kiva blogi, liityin lukijaks :)

  http://minka-psiloveshoes.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! tervetuloa lukijaks! :))

   Poista
 3. Tosi kiva blogi sulla!:)

  http://yasunblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ootpa kaunis! ja ihanat hiukset :o oon kateellinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3