keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hajuvesiä

Rakastan kaikenlaisia hajuvesiä ja pullot näyttää tosi kivalta huoneessakin. Tässä kaikki, mitä multa tällä hetkellä löytyy.. :)
1. Avril Lavigne Black Star
Tää on tosi ihana ja valitettavasti alkaa loppua.. Tässä hyvää on se, ettei tarvii hirveesti laittaa päivän mittaan, vaan pysyy hyvin iholla.


2. Yves Saint Laurent Young Sexy Love
- Ihanan raikas ja keväinen tuoksu.


3. Sarah Jessica Parker NYC
- Tykkään tositosi paljon, pirteä ja kesäinen tuoksu, joka sopii joka tilanteeseen! Tulee monia muistoja viime kesästä mieleen. 


4. Kate Moss Vintage Muse
- Hyvällä tavalla melko erilainen ja voimakas tuoksu. Tän käytin tosi nopeesti loppuun ja ostan varmaankin uuden tälläsen :)


5. Diesel Loverdose
- Varmaan mun lemppari tai ainakin yks parhaista! <3 Tässä yhdistyy jännästi mm. mandariini, jasmiini, vanilja ja lakritsi. Pysyy hyvin koko päivän.


6. Redgreen Perfume
- Kaunis pullo ja raikas tuoksu. Jostain syystä en kuitenkaan ole hirveästi vielä käyttänyt..


Loput: Tässä on vielä tällaiset kolme hajuvettä, joita en paljoa ole enää käyttänyt. Bodyshopin Citrella on keväinen ja raikas, ehkä se pääsee enemmän taas käyttöön lähikuukausina. Pretty Girl on aika halpis muistaakseni, mutta siihen nähden se on tosi hyvän tuoksuinen, pysyy pitkään ja, kuten näkyy, olen käyttänyt sitä joskus enemmänkin. Mary Kate and Ashley Olsenin L.A. Style on aivan ihana, mutta se kuluu tosi nopeasti pois ja pitäisi koko ajan olla lisäämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3