tiistai 26. helmikuuta 2013

Kurkkukipua pahimmasta päästä

Heippa! Viime postauksesta on taas päässyt vierähtämään vähän liian pitkä aika. Mä oon ollut tositosi kipeenä, enkä edes ihan tavallisessa flunssassa. Pari viikkoa sitten mulla nousi kuume ja tuli sairas kurkkukipu, jotka molemmat kestivätkin tähän viikonloppuun. Mun peruskunto ja vointi on vieläkin aika nollassa, koska en pystynyt kurkkukivun takia edes juomaan. Pitkään luultiin, että mulla oli mononukleoosi, mutta se olikin kurkkupaise! Viikonloppuna se onneksi saatiin leikattua pois ja nyt oon antibioottikuurilla ja sain kunnon särkylääkkeitä. Toivotaan, että mä pian tästä paranen, koska mulla on jo hirveä hinku päästä elämään normaalia elämää, näkemään kavereita, salille ja hoitamaan tärkeitä hommia! Kuvia ei hirveesti ole, tässä yhden aamun aamiainen: maksamakkararuisleipiä, Vital-karpalomehua (ihan parasta) ja kupillinen mustaa kahvia. Tällaisella lähtee vaikka mikä aamu käyntiin.
sickksickk1
Tänään kävin poliisiasemalla tekemässä passihakemuksen. Passikuvat kävin ottamassa jokunen viikko sitten, eihän ne ikinä taida oikeen onnistua :D Odotukset oli taas vähän suuremmat niiden osalta, mutta kyllähän tosta uudestakin tunnistaa.. Ja sehän se tarkotus on, eiks nii.. Anyways, tänään kävin ostamassa oman tölkin Play-maitokaakaojuomaa. Toi on ihanaa, ku se on sellasta normikaakaoo paksumpaa, välillä on kiva hemmotella itseään tolla tai tropicana-tuoremehulla :) Loppuun vielä kuva noin kolmen viikon takaa, kun mulle oli ehtinyt syntyä jo tosi hyvä salirutiini: kävin 3-4 kertaa viikossa ja ite ainakin näin jo tuloksia. Heti kun oon kunnolla terve, koitan saada itseni takasin siihen, can't wait!
salenn

2 kommenttia:

  1. Vitsit mäki haluaisin käydä salilla noin säännöllisesti mutta on ollu kädet täynnä koulua nii eipä oo ollu aikaa.. Ja nyt kun on lukuloma nii eikö vaan mulle iskeny mycoplasma ja nyt ei sitte vähän aikaan urheilla tippaakaan :/ Huuh ärsyttävää tämmönen kun olo ei ees tunnu kipeältä mut silti ei saa käydä reeneissä tai ees pikku juoksulenkillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, paranemisia sulle! Niinpä, aina tuntuu, että just kun on päässyt treenaamisen makuun niin sen keskeyttää joku flunssa... argh! Mutta onneks tässä on vielä hyvin aikaa liikkua ennen kesää :--)

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3