tiistai 7. elokuuta 2012

Kuvia lähipäiviltä via iPhone

Heippa! Mä en oo saanut mitään kunnollisia kuvia kuvailtua viime viikon aikana, mutta onneksi kännykkä on ollut monessa paikassa mukana. Tässä siis suunnilleen viikon ajalta kuvia ja kerron niistä samalla tarkemmin.
wtf4
Perjantaina oltiin Kokomossa hyvällä porukalla. Paikka oli ihan mahtava, olin ekaa kertaa siellä. Monien drinkkien valikoimasta päätin maistaa "Blue Havaiji" -nimistä. Something blue with an umbrella ;)
wtf3
Sunnuntaina olin Nooran kanssa rantaterassilla lasillisella. Ilta-aurinko paistoi ihanasti ja oli aika kesäinen fiilis. Meillä oli paljon juteltavaa, joten pari tuntia hujahti älyttömän nopeesti, mutta saatiin hyvin catch up:attua! Aika pienellä harkinta-ajalla lähdin sieltä kodin kautta toisten kavereiden kanssa ulos. Ja kyllä kannatti! Oli nimittäin ehkä kivoin ilta tositosi pitkään aikaan :) Moni hyvä kaveri pääsi mukaan, vaikka niin ex tempore koko juttu tulikin. Yksi kaveri osti kaikille yhteiseksi tollaisen toisessa kuvassa näkyvän pullon.
wtf2
Mä oon myös viettänyt aikaa rennosti kotona, miniloma töistä. Pitäisi lukea vielä syksyn ylppäreihin, kun mulla on yksi uusinta tulossa.. Mutta jotenkin oon vaan niin sekasin kaikesta, että tuntuu vähän mahdottomalta keskittyä. Kaikki asiat tuntuu tapahtuvan niin pienen ajan sisällä, viime viikollakin tapahtui niin kivoja, mutta myös sairaan ärsyttäviä asioita.. 
IMG_0291
Yhden työpäivän jälkeen oli pakko päästä juttelemaan jonkun kanssa, joten soitin yhdelle kaverille ja nähtiin kahvin merkeissä. Oikeestaan mä otin jääteen ja kaveri tuon Ice Latten. Valitettavasti nyt ei hirveesti irtoa enempää, ellen alkaisi jauhamaan kesän loppumisesta ja uhkaavan syksyn lähestymisestä, enpäs taida ainakaan vielä jaksaa. Paitsi sen voisin vielä sanoa, että oon ihan koukussa Pretty Little Liarsiin! Kaikki, jotka ei vielä ole katsoneet, suosittelen! Niin koukuttava ja hyvä, ai että.. :D 
Kauniita unia lukijoille! 

8 kommenttia:

 1. Oot ihan mielettömän nätti, en kestä!! Missä oot töissä ja missä päin asut? En muista oonko kysyny jo aiemmin :) mä niin tykkään tästä blogistas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mielettömästi! :) Oon mäkis töissä ja asun Etelä-Suomessa..

   Poista
 2. ootpas ollu taas nättinä, maailma on epäreilu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei äläs nyt! :D kiitos tosi paljon, piristitpäs mun päivää! ;)

   Poista
 3. Pretty Little Liars on kyl nii hyvä!!! :DDDD Hahaa en tienny et säki oot koukus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN ON!! :DDD niin sairaan koukuttava, missä kaudessa oot menos?

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3