lauantai 1. joulukuuta 2012

Your hand fits in mine like it's made just for me

wrap
Moikka! Nyt ei ole luvassa mitään superpostausta, koska mun kone ei ole VIELÄKÄÄN kunnossa... Vietiin se Applen huoltoon, josta saatiin kustannusarvio: lähes 600e!! Mitä... Kuka sellasen muka maksais, ei ainakaan mun vanhemmat. Sillä hinnalla sais jo ihan uuden läppärin! Mua harmittaa tosi paljon, koska oon muuten tykänny tästä macbookista tosi paljon ja nyt joudun vaihtamaan merkkiä.. Saa sanoa suosituksia tai mielipiteitä mulle, jos tulee mieleen ? :) Oon nyt toistaseks vielä tällä macilla, mutta näyttö sammuu välillä.. Siksi ei oo ollut hirveen mahollista tehdä kunnon postauksia nyt, vaikka intoa olisi ollut vaikka muille jakaa!
     Tässä siis muutama kuva lähipäiviltä. Tsekkailin eilen mäkkäriruokien ravintoarvotaulukkoa miettien, mikä olis "pienin paha" :D Grillatussa Sweet Chili Wrapissa ja Caesar-salaatissa oli vähiten kaloreja, joten kokeiluun lähti sitten wrappi tällä kertaa. Olihan toi ihan hyvää, varsinkin kun olin ihan nääntynyt työpäivän jälkeen! :D
plllplpl
Alla olevassa kuvassa on mun uudet kirppikseltä ostetut olohousut. Ihanan väriset ja pehmeät.. <3 Näissä on kiva hengailla kotona teetä juoden ja cosmoa lukien. Nyt meen ottamaan dallaspullat uunista ja katon veljen kanssa kauhuleffaa "1 missed call", apua mitähän mun yöunista tulee!! Hyvät illanjatkot teillekin! :)
wrap1wrap3

12 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla ! :)

    http://tiitumoi.blogspot.fi/
    käys tsekkaa jos kiinnostaa. :>

    VastaaPoista
  2. hurjan kaunis oot!
    ihana blogi muutenki :3


    http://emmijohannak.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia, ja kirjotat muutenki tosi kivasti! Ja olet niin nätti! :-) Jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia!

    ♥ http://one-life-enna.blogspot.fi/ , toivon että käyt kurkkaamassa tuolla ja mikäli pidät, niin liitythän lukijaksi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanasta kommentista! <3 käyn kattelemassa sun blogia!

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3