keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ei enää ikinä ylppäreitä

Heippa! Kuten otsikosta tulee jo ilmi, niin tänään mulla oli elämäni viimeinen ylppärikoe. Olin uusimassa psykan koetta ja ai että nyt on helpottunut olo! Vietin salissa taas sen täydet kuusi tuntia, joiden jälkeen käsi kramppasi ihan kunnolla. Mutta tulipahan kirjotettua monen monta sivua. Oli myös hauska käydä pitkästä aikaa koululla ja nähä joitakin opettajia. Siellä tuli kuitenkin se kolme vuotta vietettyä aika tiiviisti. Tuli aika hassu olo, kun nyt oon yhtäkkiä vaan töissä :D Puolensa molemmissa tietenkin..
    Mulla ei nyt hirveesti ole kuvia, koska kone ei toimi kunnolla vieläkään.. Huoltoon se viedään kyllä pikimmiten, en tiedä kuinka kauan menee. Tällä hetkellä tää toimii hetkellisesti vähän paremmin, minkä ansiosta sain tämän postauksenkin tehtyä. :)
    Tässä vielä muutama kuva, joissa näkyy tuo uusi kaulakoru ja toppi. Koru siis Ginatricotista ja toppi Veromodasta. Mulla oli yksi päivä ihan hirveä asukriisi enkä löytänyt mitään hyvännäköistä päällepantavaa kaapista. Seuraavana päivänä mun silmään tarttui toi aika näyttävä koru, jonka ostin heti. Ton kanssa sopii ihan perus yksivärinenkin t-paita. Koru tuo siihen sen "jutun". Oon myös ihastunut sellasiin "kaulusmaisiin" kaulakoruihin, joita löytyy nyt aika monesta paikasta. Pitäisi joskus käydä etsimässä joku mulle sopiva yksilö :) Sellaisella saa muuten yksinkertaisen asun näyttämään helposti ja huomattavasti paremmalta!
lin1linlin2

10 kommenttia:

  1. Tein itekki tänään psykologiaa ja nyt ei kyllä yhtään helpottanu olo, kun sä näytät osanneen ne asiat hyvin! :D no toivottavasti tulee hyvä arvosana kummallekki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh ei sitä vielä tiiä yhtään, don't worry! :) jep, toivotaan!

      Poista
  2. Mun mielestä toi koru on vähän hassu, tommonen Kleopatramainen :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just sellanen kleopatramainen, you said it! :D

      Poista
  3. Ihana toi sun kaulakoru:)! Jään ehdottomasti seurailemaan:)! havealaugh-sonja.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Herranjumala, miks pittää olla näin kivoja blogeja etten pääse sanomaan mitään moitteita. :D Toisin sanoen, en löydä tästä blogista mitään mitä menisin muuttamaan. Ihana ulkoasu, vielä ihanempi banneri, tekstit on selkeitä ja kuvat isoja ja mielenkiintosia! Plus oot tosi kaunis =)

    http://merppaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta palautteesta! Niin kiva kuulla positiivista! :)))

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3