tiistai 15. toukokuuta 2012

Guitar, guitarra, chitarra...

blogiin5 blogiin7 blogiin6
Moikka! Mä soitin kitaraa oikein kunnolla tänään ennen soittotuntia, joka menikin sen mukaisesti eli tosi hyvin. Mulla on viikon päästä vika konsertti ennen kesää ja soitan siellä kolme tosi kivaa duoa :)
      En ole täällä hirveesti kertonut mun harrastuksesta, joten päätin tässä välissä vähän valaista. Eli olen soittanut nyt jotain lähemmäksi seitsemän vuotta klassista kitaraa ja musaa musaopistossa. Tai yhtenä vuonna, aika opintojen alussa, mun sen hetkinen ope oli enemmän painottunut kevyempään musiikkiin, joten tunneilla oli myös sellasta. Mä oon kuitenkin selkeesti enemmän klassinen kitaristi! Kitaralle on tehty tosi paljon ihania sävellyksiä ja yllättävän monipuolisesti myös erilaisia duoja ja muita kokoonpanoja. Olen päässyt soittamaan mm. huilun, klarinetin ja toisten kitaroiden kanssa ja mun haave ois soittaa duo viulun kanssa :) Esimerkiksi Paganinilla on aivan loistavia kitara-viulu-duoja, ah! Tässä yksi:
Mä kuuntelen "vapaa-ajalla" vähän kaikenlaista musiikkia, laidasta laitaan, mutta tykkään soittaa klassista. Lukiossa meillä oli kolmen kaverin kanssa bändi, jossa soitettiin kevyttä ja sekin oli tosi kivaa, vaikka sillä saralla mulla onkin vielä opettelemista ;) Musaopiston kautta olen esiintynyt paljon isoissakin saleissa, suoritellut teorioita ja soittotutkintoja. Pisin ohjelmisto, jonka olen soittanut on 40 minuuttia, se oli kyllä vaativa, mutta sitäkin kivempi!
     Nyt kun lukio loppuu ja opiskelut alkaa, mulla on valinta soiton kohdalla. Mä voisin joko hakea Sibikseen, jatkaa vielä jonkin aikaa musaopiston oppilaana tai lopettaa kokonaan. Lopettaminen kuulostaa mun mielesta ihan hirveeltä, koska soittaminen on jo monta vuotta ollut niin iso osa mun arkea ja elämää. Sibikseen hakeminen ois iso päätös, jota mun pitää vielä miettiä. Voihan olla, että tulevan välivuoden aikana saan intoa treenata Sibiksen ensi kevään pääsykokeisiin, kuka tietää. Lopettaa en siis ainakaan aio, en pystyisi siihen. :) IMG_0412IMG_0413IMG_0420

15 kommenttia:

 1. Sun blogis ulkoasu ja banneri on tosi kivoja yksinkertaisuuden takia :) ja tykkään kirjotustyylistäs koska se on mukavan rentoa :) myös kuvat on todella onnistuneita hyvän laadun ja ison koon takia :) koko kuvia susta ei kuitenkaan kauheasti ole ja niitä ehkä kaipaisin lisää :) muuten kokonaisuutena tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteestasi! :) Jep, oot ihan oikeessa, voisin ottaa enemmän kokokuvia vaikka juuri päivän asu -muodossa! :>

   Poista
 2. Näytät niin luonnon kauniilta ja ihana tuo beige takki, sopii nimittäin ihan täydellisesti hiustesiväriin<3 löysin just blogisi ja ajattelin kysyä, josko sua kiinnostaisi seurata toisiamme? Kirjoittelen itse lifestyle/muotiblogia, eli kaikkia hömpääjuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Hei, mäpäs käyn kattelemassa sun blogia ja kommentoin sen puolelle! :)

   Poista
 3. Hello! After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot"
  For this is the very simple, just follow our blog, enter your Country, your blog url, and you will automatically integrate into the Country list.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world to share with us the different passions, fashion, paintings, artwork, photos, poems and so be able to find in other countries people with similar passions.
  I think this community could also interest you.
  Please follow our blog is very appreciate
  Have a great day with the hope that you follow our blog "Directory".
  After your approval to join us, you will receive your badge
  Regards
  Chris
  I follow you
  To find out, click on the link below:
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. oi oletpa kaunis!! ja hitsi mäki haluaisin osata soittaa kitaraa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) ja joo, se on tosi ihanaaa!

   Poista
 5. Voi miten kaunis oot (: Niin ja onnea konserttiin! :)

  VastaaPoista
 6. Oot kyllä niin mielettömän kaunis!<3 Kitaran soitto on varmaan tosi kiva harrastus! Ite en oo koskaan mitään soittanut, mut jos soittaisin niin se olis mitä luultavimmin kitara. Se on niin kivan kuuloista :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos sulle! <3 Joo, mä rakastan sitä! Ääntä ja kaikkea, mitä sille on sävelletty.. :)

   Poista
 7. tosi kivoja kuvia ja sä oot jotenkin ihanan persoonallisen näkönen tyyppi ja sulla on kiva hymy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Kiitti tosi paljon! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3