sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Stormy trip to Tallinn

Perjantaina oltiin kaverin kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa. Hirveitä tuulia oli just luvattu ja pelottikin vähän et jos on liian kovat aallot.. Ja olikin! Menomatka oli aika paha ja oli vaikee pysyä pystyssä, mutta aika pian se laantui :)


Tomaatti-vuohenjuustopasta <3

Tallinnassa meillä oli aikaa shoppailla ja kierrellä n. 4 tuntia. Keskityttiin siis kauppoihin, joita ei oo Suomessa :) Shoppailujen välissä käytiin kahvilla ja otin Sacher-kakkupalan...

... ja kahvin! Oli tosi kiva pieni kahvila ja tauko teki kans hyvää :D Jalat ei tykänny mun vähän liian isoista uggeista.
Kauppakeskus oli täynnä kaikenlaisia joulukoristeita.

Ilta pimeni aika nopeesti ja oli ihan sairaan kylmä ja tuulista! Tässä kohtaa meillä oli aikaa alle tunti ja mentiin pikavauhtia viimeisiin kauppoihin.

Stradivarius oli meijän ehdoton lemppari ja hinta-laatu-suhteeltaan sopiva :) Kannattaa käydä! Löysin sieltä kolme tosi kivaa paitaa, joita varmaan näytän myöhemmin täällä bloginkin puolella.

Lunta!

Tässä vähän siistiytymässä myrskyn jäljiltä laivan vessoilla.. Hiukset ei kyllä tahtonut asettua sitten millään!

Paluumatka istuskeltiin ja juteltiin väsyneinä ja käytiin laivan kaupassa ostamassa pakolliset herkut. Ja löysin mä pikkuveljelle joululahjankin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3