sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Jazzia ja kauhuleffaa

Heippa! Syksy on kyllä aina niin kiireistä aikaa koulun ja harratusten kanssa... Vaikka onkin abivuosi meneillään, mulla on jostain syystä tässä jaksossa 7 kurssia, huh! Ja lukemista riittää klassikoista ranskan sanoihin. Noh, viimeistä tässä onneksi viedään, tän jakson jälkeen starttaa vika jakso lukiota! Ihan uskomatonta käsittää :) Sitten alkaakin HULLU lukeminen kevään ylppäreihin! Suunnittelin eilen vähän mun lukusuunnitelma, mutta onneksi  ihan vielä ei tarvi alkaa hermoilemaan. Tällä hetkellä taustalla soi BBC, sillä kuuntelussa mulla on aina parantamista.

Sitten tähän viikonloppuun, joka on ollut tosi mukava. Spontaanit jutut on aina parhaita - sen voin sanoa :) Nimittäin perjantaina mun kaveri soitti mulle ja kysy pääsisikö sen kanssa kuuntelemaan lauluyhtyekonserttia Finlandiataloon! Esiintyjinä oli ihan mahottoman taitavat yhdysvaltalaiset lauluyhtyeet Manhattan Transfer ja The New York Voices, joita en hirveesti ollut aikasemmin kuunnellut. Konsertti oli todella hieno ja oon enemmän ku ilonen että mun kaveri tutustutti mut näihin yhtyeisiin!! Lauluyhtyemusiikkia ihan parhaasta päästä. Vieläkin virkistynyt olo :) Hyvä ilta!

Tänään sitten vähän erilaisia sunnuntaitunnelmia, nimittäin katsotaan toisen kaverin kanssa kauhuleffaa.. ;) Ollaan alettu nyt kattoa Freddy Krueger -sarjaa ja tänään tarkoituksena olis katsoa toinen osa sitä. Ollaan puhuttu noista leffoista ylä-asteelta saakka, mutta nyt vasta oikeesti uskalletaan (?) katsoa ne! 
Saa siis tosiaan nähdä mitä yöunista taas tän illan jälkeen tulee.. 

Sitten vielä pari random-kuvaa: 

San mun tädiltä kassillisen sen vanhoja ihania vaatteita :) Tykkäsin tosi paljon tästä lilasta väristä, koska mulla ei hirveesti oo ollut sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3